Bestuurdersdag Geriatrische Revalidatie 2024

Op vrijdag 29 november vindt de Bestuurdersdag Geriatrische Revalidatie (GR) plaats in het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Een dag waar bestuurders uit de VVT, hun managers GR en hun specialist ouderengeneeskunde GR elkaar ontmoeten. Deze drie functies zijn koersbepalend binnen de kortdurende zorg en worden dan ook vanuit elke organisatie gezamenlijk uitgenodigd om op deze dag nieuwe kennis tot zich te nemen en vooral met elkaar in discussie te gaan over de toekomst van de GR.

Het thema van de Bestuurdersdag GR 2024 is VOORUITKIJKEN IN DE TIJDhet belang van kortdurende zorg in de keten. Deze dag richt zich op de vraag wat er straks gaat gebeuren en waar GR-organisaties zich nu al op voor moeten bereiden. De GR is en blijft een onmisbare schakel in de keten. Tal van inspirerende sprekers zijn bereid gevonden een bijdrage te leveren over de thema’s: 

  • Capaciteitsbehoefte in de regio en volstaat deze in de toekomst? 
  • Welke (medisch) inhoudelijke en bestuurlijke ontwikkelingen zijn belangrijk voor het toekomstig beleid van uw organisatie?
  • Wat betekent de nieuwe (modulaire) bekostiging straks voor jouw organisatie? 
  • Op welke wijze kan datagedreven revalidatie en Artificial Intelligence in de toekomst helpen? 

Benieuwd naar de invulling van het programma en wie de sprekers zijn? Klik hier button voor meer informatie of om direct in te schrijven. Er is plaats voor max. 100 deelnemers.